Top 10 Christmas Books

“Het beste van een boek is niet de gedachte die het bevat, maar de gedachte dat het suggereert, net als de charme van de muziek woont niet in de tonen, maar in de echo’s van ons hart.”Oliver Wendell Holmes. Het citaat legt het belang van boeken in ons leven. Er wordt vaak gezegd dat een kamer niet compleet is of er zijn geen boeken in. Boeken zijn niet alleen een groot bedrijf, maar ook verrijking in alle vormen. Lezen, is om te zweven in de lucht van de verbeelding en de wereld te zien vanuit een ander perspectief. Het is als een reis naar een grotere hoogte van kennis en expertise. Het lezen van boek elke dag en bij elke gelegenheid is een geweldige gewoonte, maar vaker wel dan niet dat we gooien boeken vernietiging van het moment dat er sprake is van een grotere gelegenheid of feest. We zouden liever partij dan worden gelabeld als saai of dorks door te lezen. Wat we niet weten, is echter dat door het lezen van op festivals zoals Kerstmis, kunnen we de hele ‘Kerst’ ding meer romantisch en mooi. Lezen op Kerstmis zou kunnen worden gemaakt van een ritueel uit en het is zeker een leuke manier om de kwaliteit familie tijd samen door te brengen. Je zou lekker met je geliefden bij de open haard en las hardop de boeken op basis van Kerstmis. Lees verder om de top tien boeken over kerst kon je lezen en genieten van weten.

Beste Boeken Op Kerstmis

10. De Box Of Delights – John Masefield
Hoewel de “Box of Delight” is bedoeld voor kinderen, zou het dienen als een genot om de volwassenen ook. Een fantasie roman over het bewaken van een “magische doos” toevertrouwd aan een adolescent houden u op uw tenen tot het einde. De avonturen van Kay Harker en zijn terugkeer uit kostschool zal u charmeren tot het einde. Het is een magische lezen vooral als je wilt lezen om uw jonge kinderen. De prachtige beschrijving en verbazingwekkende verhaal van verschillende escapades van Harker maakt het een interessant te lezen voor de kerstnacht.

9. The Greatest Story Ever Told-Fulton Oursler
Dit boek zegt het verhaal van Jezus Christus, waarin de auteur heeft de nieuwtestamentische evangeliën met het leven ingeprent, sieren het hen met zijn gedetailleerde beschrijving. Het boek is in alle opzichten liet recht aan de Schriften overal, maar met een fictieve vertelling. De auteur is erin geslaagd om in de ware essentie van de welwillende maar krachtige Zoon van God en zijn missie te midden van de politieke, religieuze en sociale onrust van de vroege eerste eeuw. Het boek maakt een grote aantrekkingskracht en slaagt in het overbrengen van de tijdloze berichten.

8. The Gift Of The Magi – O. Henry
Dit verhaal maakt voor een prachtige lezen, vooral als je aan het lezen bent om uw geliefde. Dit verhaal van een man en vrouw die naar elke mate geheim cadeaus te kopen voor elkaar en hoe ze niet weg aarzelen om deel met hun meest geliefde bezittingen om te kunnen een geschenk veroorloven is een ongelooflijke lezen. James en zijn vrouw Della aanbidden elkaar en ondanks de slechte economische toestand, gaan ze naar elke mate het kerstcadeau voor elkaar te kopen. In de fragiele economische situatie in de wereld, zal het verhaal niet alleen fungeren als een aangenaam lezen, maar zal ook jullie beiden dichterbij.

{0}7. {/0}{0} {/0} De Crippled Lamb-Max Lucado
Jozua het Lam is kreupel waardoor hij een eenling in de stal. Het verhaal vertelt hoe zijn tranen van eenzaamheid beurt om vreugde echter, vanwege zijn verschil, krijgt hij het recht er te zijn wanneer Jezus is geboren! Dit is een mix van de klassieke kunst met een verrassend einde, deze aanbesteding verhaal zal helpen alle kinderen zien dat God een heel speciaal plan voor hun leven heeft.

{0}6. {/0}{0} {/0} The Polar Express-Chris Van Allsburg
Dit vertelt het verhaal van een jonge jongen die op de kerstavond gaat naar het bed alleen voor een deel van de magie trein genaamd de Polar Express die gaat naar de Noordpool. Als de trein bereikt de Noordpool, de jongen vindt vele elven staan ​​te zwaaien Kerstman bye voor zijn kerst reis. De jongen vindt zichzelf te zijn geluk te uitgekozen door de Santa om de eerste gift van Kerstmis te ontvangen. Wetende dat hij kon kiezen uit iets, vraagt ​​de jongen voor een mooie klinkende klok uit slee van de kerstman. De jongen plaatst de klok in de zak van zijn gewaad en alle kinderen kijken als Kerstman trekt voor zijn jaarlijkse levering. Later op de trein, de jongen ontdekt dat de klok is gedaald door de zak. Tot zijn verbazing, zijn zus vindt een klein cadeautje verpakt, verborgen onder de struik van de kerstochtend. Ze vinden dat het hetzelfde is bel in de geschenkdoos. Beiden verheugen en houd het luiden van de bel, het luisteren naar de prachtige klank. Maar hun ouders niet kunnen horen de bel geluid van te geven dat alleen de mensen die geloven in Santa kon het geluid te horen.

{0}5. {/0}{0} {/0} Een Winterse Nacht-Ruth Bell Graham
Het verhaal vertelt hoe een gewonde berg jongen, gevangen in een sneeuwstorm in de kersttijd, wordt genomen door een vrouw die woont in een houten huis, de jongen grootvader hielp bouwen jaar eerder. Na de besneeuwde paar wordt kennis en de grootvader in kennis wordt gesteld van de verblijfplaats van de jongen, de vrouw lanceert in een vertellen van het kerstverhaal-begint met de schepping en eindigend met de opstanding. De dubbel-spread Kerststal gebiedt werkelijk aandacht, met name de opvallende gezicht van het jonge meisje Anna, die is gekomen om het Christuskind te zien.

{0}4. {/0}{0} {/0} The Christmas Box – Richard Paul Evans
Het verhaal gaat over een jong stel, Richard en Keri die aanvaardt in de positie om te zorgen voor een eenzame weduwe, Mary Parkin in haar levendige Victoriaans herenhuis. Als Kerstmis nadert, wordt Maria ongerust over obsessie Richard’s met succes en falen om tijd te maken voor de familie. Hoewel ze dringt er bij om zijn prioriteiten te herzien dat hij weinig heeds om tot op haar dood bed Maria haar geheime verdriet onthult. Er is een sterke boodschap van liefde, dat ligt onder het verhaal.

3. De Best Christmas Pageant Ever – Barbara Robinson
Het was altijd hetzelfde kerstverhaal uit de Bijbel te horen gekregen per jaar. Terwijl Alice Wendleken is altijd Mary, Elmer Hopkins, de zoon van de minister, is altijd Joseph elke keer. Maar dit jaar dat veranderingen. Het was toen gebruikelijk directeur, mevrouw Helen Armstrong, brak haar been, dat huisvrouw Grace Bradley stappen tot direct naar. Dit is slecht nieuws voor haar kinderen, Beth-en Charlie, die altijd in de optocht, maar nooit willen worden, evenals haar man Bob, die zijn uiterste best doet in thuis te blijven voor de verkiezing. Maar alleen om dingen erger De Herdmans (Ralph, Imogene, Leroy, Ollie, Claude en Gladys), die de slechtste kinderen in de wereld beschouwd, leert over de verkiezing. De Herder laten zien en je krijgt alle hoofdrollen, omdat niemand wil ergens in de buurt zijn. Tijdens de weken voorafgaand aan de show al van de repetities zijn een ramp. En net zoals het lijkt erop dat de verkiezing zou verschrikkelijk zijn als goed, de Herdmans lijken hun act samen te trekken om te zetten in de Best Christmas Pageant Ever.

2. How the Grinch Stole Christmas-Dr Seuss
De Grinch, wiens hart is twee maten te klein, heeft een hekel aan Who-ville de vakantie vieringen, en is van plan om te stelen alle cadeautjes naar Kerstmis verhinderen dat. Tot zijn verbazing Kerstmis komt hoe dan ook, en de Grinch ontdekt de ware betekenis van de vakantie.

1. A Christmas Carol-Charles Dickens
A Christmas Carol is een van de mooiste romans van Charles Dickens en een van de klassieke en must read voor de kerst. Dit Victoriaanse moraal verhaal vertelt van een power-packed verhaal van de mensheid en haar vermogen om zelf te veranderen ten goede. Het bestaat uit alles-inspiratie, humor, emoties en weeft een verhaal van een oude en bittere vrek en zijn diepgaande emancipatie. Ebenezer Scrooge is een potter van rijkdom en bezit alles wat niet-monetaire met minachting. In overeenstemming met de muzikale analogie van de titel, A Christmas Carol, Dickens verdeelt zijn literaire werk in vijf “staven” in plaats van hoofdstuk toevoegen van een beetje humor en muziek aan het werk.

Vilt Christmas Tree Craft
Italiaanse Christmas Carols
Gevlochten Baubles Crafts
Kerst One Liner Jokes
Kerst boeken voor volwassenen
Kerstboom Ideas 2012
Artikel Kerstkaarten
Oh Little Town of Bethlehem
Traditionele kerst recepten
Kerst Legends
Children’s Christmas Books

Leave a Reply