Kerstboom Ideas 2012

Met Kerstmis bijna op ons, is het tijd om na te denken out-of-the-box en deze vakantie seizoen speciaal met innovatieve decoratie ideeën te maken. Denk je niet dat kerstboomversiering zijn geworden tegenwoordig mechanisch? Mensen over het algemeen trek de dezelfde oude traditionele kerst ornamenten, zoals kousen, kerstman, engelen, enz., die zij in hun kasten hebben van kerst vorig jaar. Het kopen van nieuwe en trendy sieraden is mogelijk niet betaalbaar zijn voor sommige mensen, die kunnen de reden dat ze de voorkeur aan dezelfde ornamenten te gebruiken over en weer. Als dat het geval is, maak je geen zorgen, een beetje vindingrijkheid, innovatie en extra versieringen gaan een lange weg in oogverblindende-up van uw interieur, zonder het legen van uw portemonnee! Voor anderen die het niet erg het budget, gebrek aan ideeën kan een beperkende factor zijn. Dus, dit jaar, sla dan de cliche peperkoek huizen en boom rokken en geef uw huis een make-over met de nieuwste kerstboom trends die we suggereren in de volgende paragraaf. Feestelijke en kleurrijke, deze kerstboom ideeën voor 2012 zou jazz-up van uw inrichting en dit jaar yuletide vieringen als niets anders.

2012 Christmas Tree Ideas

Foto van de Kerstboom
Kerstmis is veel geassocieerd met nostalgie en herinneringen. Waarom geen gebruik maken van een aantal van deze prachtige momenten met uw kerstboom sieren dit jaar? Zeg tot ziens aan de traditionele versieringen deze tijd en hang wat familiefoto’s op de kerstboom. Als je geen zin hebt om het negeren van de prominente kerst symbolen zoals Santa, kousen, sterren, engelen enz., dan nog wat foto’s van deze ornamenten en hang ze ook! Niet rimpels op je voorhoofd, maar eens kijken naar het idee en denk erover. Het zou zeker een interessante kerstboom.

Frosted Tree
Dennen, sparren of dennen, een kerstboom gebaggerd met spray sneeuw ziet er niet alleen meer Rimed, maar voegt ook een vleugje zilver elegantie toe aan uw interieur. Gewoon verfraaien met eenvoudige pen-en-glitter versieringen in de kleuren crème, wit en zilver om de look compleet. U kunt ook gebruik maken van vintage stukken metaal en glitter ornamenten voor die extra jazz.

Candy Christmas Tree
Candies hebben ook een belangrijke rol in de kerst scène, een rol die kinderen dol veel. Laat ons toe een andere taak – een nieuwe taak om de snoepjes deze tijd. Denk na over het gebruik snoepjes om uw kerstboom te versieren. U kunt ook gebruik maken van gebakken koekjes. Kleurrijke snoepjes zou zeker uw kerstboom een ​​heldere een. Nu voorzichtig zijn, kunnen kinderen op elk moment overvallen uw huis!

Kleurrijke Kerstboom
Groen, wit en rood zijn de meest voorkomende kleuren die je ziet tijdens de kerstdagen. Waarom niet dit seizoen meer kleurrijke dit jaar? Als je kunt veroorloven te investeren enige tijd, koop dan een witte kerst boom en verf het met regenboog kleuren. Als alternatief kunt u ook gebruik maken van uw favoriete kleuren in plaats van kleuren van de regenboog. Maak je geen zorgen als je niet genoeg tijd hebt, gewoon een witte kerstboom te krijgen en versieren met kleurrijke ornamenten. U kunt ook proberen het spuiten sommige kleuren willekeurig over.

Metallic Christmas Tree
Opnieuw te definiëren het traditionele concepten van de kerstboom dit jaar. Zeg nee tegen de dominantie van de groene en probeer het versieren van uw kerstboom met Metallic kleuren zoals zilver, goud en / of brons. U kunt gebruik maken van een mix van deze kleuren of selecteer een monochromatische thema met elke kleur.

Favor Tree
Voor iemand die genoeg ruimte zich niet veroorloven om een ​​full size kerstboom, het krijgen van een miniatuur gunst boom zou een uitstekende weddenschap. Het enige wat u hoeft te doen is het maken van kleine geschenkdozen wikkelen papieren, vul ze met vakantie behandelt en rijgen ze tot een kerstboom. Door hun kleine formaat, zouden deze ten gunste bomen overal te passen – van uw eettafels, dressoirs en kan worden gebruikt om een ​​favoriete hoek van uw huis te versieren.

Aluminium Boom
Hoewel er niets boven de geurige, frisse uitstraling van echte kerstbomen, zijn er velen die zouden willen dat hun kerstboom zo veel jazz als mogelijk te hebben. Dit verklaart waarom aluminium bomen zijn een enorme rage in de afgelopen tijd. Niet alleen hebben deze funky, glimmende bomen fantastisch uitzien wanneer versierd met ballen en volants, maar ook verblinden van de gehele inrichting van de kamer. Niet te vergeten, wacht niet te lang voor meer dan alleen een kerst in tegenstelling tot een gewone natuurlijke kerstboom.

Gotische Kerstboom
Dit is voor degenen die genoeg durven onconventionele methodes te proberen. Als je echt een push om te experimenteren op nieuwe thema’s, probeer dan het verfraaien van uw kerstboom met gotische decors, zoals schedels, zwarte kerstman, bloed gekleurde ornamenten, enz. Voeg gesnoeid vingers, nep bloed-spatten, kleine grafstenen etc. te maken spookier.

Kerstbomen zijn onmisbaar voor de yuletide festival. Niet alleen zij feestelijke lucht toe te voegen aan het decor, ze maken ook de viering snazzier. Als u niet in staat zijn om te beslissen over hoe u uw kerstboom versieren dit jaar, dan is de eerder genoemde ideeën zou krijgen uw creativiteit sprinten hoog. Onderscheidend doch stijlvolle, deze indrukwekkende kerstboom ideeën zijn waarschijnlijk uw feest rocken in het jaar 2012.

Kerst Drink Recipes
Papier Kerst Crafts
Giften van Kerstmis voor Sister-in-law
Kerst Float Ideas
Oekraïense Christmas Carols
Giften van Kerstmis voor Brother
Giften van Kerstmis voor kleine meisjes
Cool Christmas Gifts
School Christmas Party Ideas
Kerst Toys
Glitter Glue Ornamenten Ambachten

Leave a Reply