Kerst Toys

Kerstmis speelgoed zijn populair als cadeau en Kerst boom versieringen. Ze zijn een belangrijk onderdeel van deze feestelijke vakantie seizoen en een interessante geschiedenis om te gaan met hen. Clement Clarke Moore, een voorname geleerde van zijn tijd, las een gedicht ‘Een bezoek van Sinterklaas’, geschreven door hem als een kerstcadeau voor zijn kinderen op 22 december 1822. De beschrijving van Moore’s Sint-Nicolaas was gebaseerd op zijn mollige en vrolijke natuur hebben verzorger, Jay Duyckinck. Een gast vond het zo leuk dat hij het gekopieerd naar beneden en stuurde het naar een New Yorkse krant genoemd als de ‘Troy Sentinel’. Een jaar later, werd het gepubliceerd in het anoniem.

De vrolijke, lange bakkebaarden elf af te dalen de schoorstenen met een zak op zijn rug en het opvullen van de kousen van goede kinderen met speelgoed werd zo populair dat het werd voor altijd een onlosmakelijk deel van Kerstmis. Later werd de Moore’s gedicht verscheen in een boek in 1844. Een paar jaar later, toen de speelgoedindustrie ontstaan, Santa speelgoed steeg het meest populair voor kerst. Veel van de vroege speelgoed kostbare bezittingen van de antiquiteiten “markt, met name de oude blikken speelgoed die voor het eerst commercieel werden in 1848 geproduceerd door de ‘Philadelphia Tin Toy Manufactory’. Deze speeltjes zijn met de hand geschilderd en stenciled.

Een Connecticut klokkenmaker genaamd George Brown uitgevonden bewegende klok mechanismen voor het speelgoed in 1850. Hij nieuwe designer toys uitgevonden ook zoals rivierboten, door paarden getrokken wagens, locomotieven en brandbestrijding wagens. Later gedrukte Duitse import toys, oud hobbelpaarden, Frans porselein poppen, knikkers, miniatuur theeserviezen, Duits penny toys, ‘Mr Potato Head ‘met de hoofden van echt aardappelen, Japanse lente gedreven speelgoed, Barbie-poppen, teddyberen, treinen en plastic’ Star Wars ‘ruimteschepen bloeide de markten en werden fel verzameld. Kinderen waren niet minder enthousiast om nieuw uitgebrachte speelgoed ontvangen in de markt als de kerstcadeaus en presenteert net als vandaag, zijn ze meer opgewonden om batterijen werkende en elektronische gadgets te ontvangen. Dus, geniet van deze kerst met speelgoed!

Kerst Buitenverlichting
Last Minute Christmas Shopping
Kerst Geschiedenis
Kerst & Holiday Pictures
Volwassen Kerstmis Jokes
Joy to the World
Christmas Around The World
Pine Cone Bird Feeder
Funny Christmas Carols
Kerst Crafts 2012
Kerst Icebreaker Games

Leave a Reply