Kerst Movies 2012

Snow white teardrops, fonkelende ballen, vol plezier kous traktaties, kleurrijk poinsettia en de geur van oma’s zelfgemaakte koekjes-al deze kunt direct vervoeren ons terug naar een aantal van de gekoesterde Kerstvieringen. De gelukkige juichen en vrolijkheid, presenteert verscholen onder de kerstboom en heerlijk eten kunnen de meesten van ons Rapt houden voor weken. Maar er gaat niets boven het kijken naar een goede kerst film om bij te blijven en verspreid de vrolijkheid van de vakantie seizoen. Kerst films zijn een perfecte manier om de drukte van het feest met familie en goede vrienden te beëindigen. Het is niet alleen een geweldige manier om hen te vermaken met een vrolijke en leuke film, maar zorgt er ook voor dat je quality time doorbrengen met uw familie. En vergeet niet de popcorn bad, een heerlijke mok warme chocolademelk en andere heerlijke traktaties voor de film ervaring compleet. Van klassiekers tot de nieuwste kerst film van 2012, hier is onze lijst van de beste keuze voor dit jaar, een kijkje nemen.

Top Christmas Movies 2012

Debbie Macomber’s Trading Kerstmis (2012)
De romantische film is een bewerking van het boek ‘Als kerst Comes’. De plot van de film is gebaseerd op Emily, een weduwe, die toetreedt tot haar vriendin Heather in Boston te vieren Kerstmis. In Boston, Emily overkomt Charles, en daarna het verhaal bloeit in een romance. Kijk uit voor deze lieve en hartverwarmende verhaal deze kerst door Hallmark.

Kerst Keert terug naar Kanaän (2012)
Deze film is een vervolg van de super-hit 2009 film Christmas in Canaan. Daniel is een alleenstaande vader het verhogen van zijn geblesseerde zoon in Kanaän, Texas. Terwijl Daniel, nog steeds een rouw weduwnaar, verhuist naar San Francisco te zoeken medische hulp voor zijn zoon, ontmoet hij een vrouw. Deze vreemdeling brengt een verandering in zijn leven. Om erachter te komen wat er gebeurt, kijk deze Hallmark productie dit jaar.

Lucky Kerstmis (2012)
Lucky Kerstmis is een verhaal over een alleenstaande moeder genaamd Holly, die probeert om rond te komen. Op een dag Holly’s auto, die haar loterij-winnende ticket ingebroken en ze ontmoet een expert in het vinden van vermiste auto’s. De vreemdeling raakt bevriend met haar voor haar winnende geld maren belandt realiseren zijn er een paar dingen in het leven belangrijker zijn dan geld.

Annie Claus ‘Jaar Uit (2012)
Dit is een romantisch drama van de dochter van de Kerstman. Toen ze eindelijk krijgt een jaar vrij om te leven in de echte wereld, Annie heeft om te beslissen tot het nemen van Santa’s bedrijf, toen hij met pensioen gaat. Ondertussen ontmoet ze een zeer pretentieus vreemdeling en valt voor hem. Kijk uit voor wat er daarna gebeurt in dit charmante verhaal van liefde.

Een prinses voor Kerstmis (2012)
Deze film gaat over een jonge vrouw die op vakantie in Europa met haar nichtje en neefje. Dingen plotseling veranderen als ze voldoen aan een prins daar en een new-age sprookje wordt gemaakt.

Kerst Pageant (2012)
Bij een felle, veeleisend, en een moeilijke regisseur om mee te werken, bezoekt een klein stadje om een ​​kerst Pageant direct, wonderen staan ​​te gebeuren. Ze ontdekt nieuwe dingen over zichzelf en opnieuw ontdekt het leven. Kijk uit voor de manier waarop eenvoud kan je gelukkig maken.

Annuleren Kerstmis (2012)
Wat gebeurt er als Kerstman wordt 30 dagen tot een paar egocentrische jongens, de ware betekenis van het delen van leren? Wat als de voorwaarde zegt dat hij zal worden ontslagen, indien hij niet het voltooien van de missie? Annuleren Kerstmis is een lieve en tedere film vol met veel plezier en een aantal zeer goede lessen die je je leven kon baseren.

Good Luck Charlie, It’s Christmas! (2012)
Een Disney Channel de productie, deze film valt in de reeks van Good Luck Charlie. Wanneer Duncan besluit om te voldoen aan Amy’s ouders en is gestrand door een sneeuwstorm, verhuizen ze naar een hotelkamer en Charlie vermist. Zullen ze vinden Charlie? Bekijk de film om uit te vinden.

The Classics

A Christmas Carol (1951)
Deze film is onbetwist een kerst klassieker en een must horloge deze kerst, zelfs als je hebt gezien het al duizend keer gedaan. Deze aanpassing van Charles Dickens roman van de zelfde naam blijft in de hitlijsten regel voor de beste klassieke kerst films.

A Wonderful Life (1946)
Acteurs Jimmy Stewart en Donna Reed, dit is nog een andere goede kerst klassieker om te koesteren dit jaar. Wanneer Jimmy Stewart, belast met ontbering en het verliezen van alle hoop in het leven, besluit zelfmoord te plegen, een beschermengel besluit in te grijpen. Wat daarna gebeurt is een bitterzoete verhaal dat vertelt over hoe mooi het leven kan zijn

A Christmas Story (1983)
Een 9-yerr oud kind genaamd Ralphie Parker wil niets anders als een Red Ryder BB geweer voor Kerstmis. Ondanks het feit dat steeds afgewezen door zijn moeder, leraar en de Kerstman van een warenhuis, Ralphie is niet in de stemming om op te geven. Om te zien wat er gebeurt, kijk deze vertederende en zoete kerst klassieker.

Een Dennis the Menace Christmas (2007)
Kijk uit voor Dennis terwijl hij sets in de geest van Kerstmis tot groot ongenoegen van zijn spelbreker buurman de heer Wilson. Lekker liggen met een bak popcorn en geniet van deze leuke komedie temidden van aanvallen van bulderend gelach.

Met het soort films hierboven vermeld, wordt van u verwacht te druk blijven voor lang. Dus, al de oudsten wanneer je kijkt op om te voorkomen storen u verzamelen, want toen de charme van deze films gaat full-on, is er geen manier kunt u zelf mee te nemen om weg te kijken, zelfs voor een minuut.

Kids Christmas Party
Christmas Party Voedsel
Easy Christmas Crafts
Kerst Cadeaus voor haar
Frosty the Snowman
Spioneren Them All
Christmas Decorations 2012
Kerst Snoep Recept
Kerst Scrapbook Ideas
Decoratie van de Kerstboom 2012
Kerst centerpieces

Leave a Reply