Kerst Kaarsen

Een warme, gloeiende, kleurrijke kaars voegt een bijzondere en unieke touch aan bijna elke gelegenheid. Home made kaarsen niet alleen ons trots op onze kunstwerken, maar ook ziet er fantastisch uit in combinatie met alle andere seizoensgebonden decoraties. Ze zijn perfect als kerstcadeaus ook en zou vooral geliefd worden door mensen die graag collectibles te houden. U kunt kiezen voor een eenvoudige tot zeer ontwerp uit te werken voor uw kaars, afhankelijk van het behaalde niveau. Bijenwas is het meest geschikt om een ​​kaars als het gemakkelijker te hanteren en heeft een nostalgische geur aan. Het is echter zeer kwetsbaar en derhalve dient op kamertemperatuur gebruiken.

U mag kaarsen zo eenvoudig pijlers omwikkeld met rood fluweel. Om ze te maken, moet je twee vierkanten van witte kleurloze bijenwas, een grote rol wieken en een rol rood fluwelen lint, een schaar en lijm. Diagonaal Stel de vierkantjes op een vlakke ondergrond. Snijd de wieken aan de lengte van de was, duwt u de was in de lont en voorzichtig oprollen. Ook maken elkaar kaars. Duw op de bodem van een platte uiteinde om op te staan ​​hebben. Nu wikkel je kaarsen met rood fluweel en goed vast met lijm op de randen. Versieren met linten en parels zo veel als je wilt.

Er is een alternatief kaars idee hier ook. Neem twee vierkanten van donkergroen bijenwas, wieken en een doos van zilver of goud onder leiding geleid pinnen. Stel de vierkantjes op een vlakke ondergrond en vouw elk in de helft en de lengte breken. Plaats de lont binnen de rand van was en voorzichtig oprollen. Duw de onderkant net zoals je had gedaan voor de eerste kaars om een ​​plat uiteinde hebben. En plaats een cirkel kunnen de boven-en onderkant van de kaars op regelmatige afstand. U kunt ook experimenteren met was kleuren, ontwerp ideeën, linten en andere decoratie artikelen. Luister aan uw creatieve drang. U mag gebruik maken van een kleine hulst bessen krans om een ​​kaars basis voor uw kaarsen te maken.

Santa Claus All Over The World
Kerst Crafts
Kerst Riddles
Kerstkransen
Frans Christmas Carols
Kerst Jurk Voor Meisjes
Zweedse Christmas Carols
Christmas Gift Ideeën voor Vader-In-Law
Kerstman Spelletjes
Amandel Boter kerstcake
Artikel Kerstkaarten

Leave a Reply