Kerst Engelen

‘Angels’ in het Grieks gemiddelde ‘boodschappers’. In Bijbel, worden hemelse engelen genoemd als boodschappers van God. Kerst engelen zijn misschien wel de meest populaire vorm van engelen die worden gebruikt in onze vieringen. Engelen worden verondersteld om onsterfelijk, die leven in de hemel, en fungeren als intermediair tussen God en de mensheid. Traditioneel, foto’s en gedichten over engelen portretteren hen met menselijke lichamen met vleugels ontspruit uit hun rug. ‘Wings’ wordt gezegd dat ze Onschuld, Deugd, Zuiverheid, Vrede en Liefde, die hen boven mensen symboliseren al zijn ze nog in God. Het was de Hebreeuwse Bijbel of het Oude Testament van het christendom, die voor het eerst wordt vermeld dat engelen een menselijk lichaam en engel vleugels had en kon vliegen.

Volgens het Nieuwe Testament, wanneer mensen excuses voor hun zonden, engelen verheugen. In bijbel worden negen rangen van engelen genoemd met serafijnen en cherubijnen engelen op de top. Engelen worden geleid door een chef engel bekend als een aartsengel wiens naam Saint Michael. We hebben allemaal onze beschermengelen of engel voogden die ons beschermen, zorgen voor ons en ons troosten in tijden van nood. Het was in 1100/00 na Christus toen de christelijke leer over engelen snel geƫvolueerd, net als in de leer van Sint Thomas van Aquino. Saint Thomas geloofde dat engelen de kloof tussen God en de mensheid te vullen, ze zijn ontelbaar en onsterfelijk. Volgens Saint Thomas, engelen een perfecte kennis, behalve dingen die kunnen afhankelijk zijn van de menselijke keuze en dingen die alleen God kent.

Ze waren behoorlijk instrumentaal in de geboorte van Jezus Christus en dus een belangrijke rol spelen in de kerstviering en festiviteiten. Engelen waren degenen die bracht ons het nieuws van de geboorte van het Christuskind. Gabriel, de hemelse kerst engel bracht de goddelijke nieuws aan Maria en onthulde dat ze werd gekozen om Gods zoon dragen. Een andere engel hoogte Jozef dat hij Mary trouwen en zorgen voor de Christus. Volgens een legende, God een kleine groep van kleine engelen, die waren gewoon leren hun engel wegen, tot meer dan Jozef en Maria kijken op hun reis naar Bethlehem. Tiny engelen deden alles wat ze konden en probeerden hun best te doen, maar kon het niet helpen het paar om onderdak te vinden in de herberg in de overvolle stad. Tot slot moesten ze het doen met een stabiele van de herberg.

Ze waren zo enthousiast dat ze de geboorte van Gods enige Zoon die dichter vloog naar de aarde en zongen zoet mee te maken. De snelste onder hen zag het pasgeboren kind van het dak stabiel en direct begreep hun missie was om de geboorte aan te kondigen. Ze waren zo vervuld van vreugde en vrolijkheid dat ze barstte in een glorieuze dankzegging lied dat de hemel bereikt en was zo melodieus dat het kan worden gehoord over de hele aarde. A Christmas engel verscheen aan de herders nabij Bethlehem over de geboorte van de Christus van het kind ook. We zien nog steeds kerst engelen zingen en spelen muziek in kribben, die zien er zo schattig en welwillende dat ze jonge iemands aandacht en fascinatie direct te vangen.

Advent Calendar Paper Craft
Away in a Manger!
Duitse Christmas Carols
Rudolph Ornamenten
Kerst Grappen
De Gift van Kerstmis voor uw collega’s
Als cadeau inpakken Race Game
Christmas Gift Exchange Games
Kerstmis Swag Crafts
Giften van Kerstmis voor hem
Nuttin ‘For Christmas

Leave a Reply