Kerst Candy Recipes

De geboorte verjaardag van Jezus Christus wordt herdacht op 25 december in alle landen waar christenen. Deze heilige feest, bekend als Kerstmis, is ongetwijfeld de belangrijkste gebeurtenis gevierd door deze gemeenschap. Gemerkt met tedere liefde, zachte verzorging en vriendelijke genegenheid, dit bijzondere festival brengt buurt en dierbaar zijn samen en stelt hen in staat om te delen wat goede herinneringen. Kerst mis, mooi versierd boom, cadeaus en geschenken beladen onder de boom, kousen opknoping op de bedden, en koken lip-smakken traditionele lekkernijen zijn enkele van de festiviteiten die de viering markeren.

Als u denkt over wat anders te maken op deze kerst om de kinderen bezig en vermaakt, dit gedeelte is alleen je rechter aanslag. Snoepjes en geschenken zijn de belangrijkste dingen die trekken kinderen het meest. In deze sectie zijn een aantal eenvoudige en smakelijke recepten voor het maken van truffels, toffees, fudge, en snoepjes. Zij maken perfecte giften van Kerstmis voor jongeren en kan ook gebruikt worden als kerstfeest hapjes en gunsten. Gebruik ze om kerstbomen en gebak voor een unieke touch te versieren. Stuur door hen en maak uw keuze.

Hier zijn een aantal lekkerste en gemakkelijk recepten voor truffels, toffees, fudge en snoepjes van alle soorten. Ze zijn de perfecte kerstcadeaus voor kinderen en kan ook gebruikt worden als Kerstmis partij gunsten. Deze zelfgemaakte snoepjes zijn er zeker van te winnen en iedereen kan worden gebruikt om te versieren de taart en kerstbomen.

Truffels van de chocolade
De meest gevierd en waargenomen festival over de hele wereld, Kerstmis markeert de geboorte verjaardag van Jezus Christus. Waargenomen op 25 december van elk jaar, wordt deze heilige gelegenheid herdacht met veel grandeur en weelde. Zo zijn alle vieringen zijn luxueus en prachtig.

Cranberry Fudge
Het is kerst! En het is winter ook! Geniet van de goedheid van een heerlijke dessert gevuld met een eindeloze hoeveelheid fruit! Terwijl iedereen bezig is het bereiden van heerlijke en mooie taarten en koekjes, kunt u verder gaan met het bakken van lip-smakken en smakelijke cranberry fudge. Verder is de toevoeging van chocolade chips maakt deze ongelooflijke dessert gewoon onweerstaanbaar.

Engels Toffee
Geef uw kerstviering een mix van Engels festiviteiten. Een prachtige boterachtige toffee, wordt deze candy bedekt met een perfecte combinatie van rijke donkere chocolade en geroosterde amandelen. Sure-aan-water-uw-mond kinda te behandelen! Toch kunnen deze amandelen worden vervangen door een andere droge vruchten van uw keuze.

Peppermint Fudge
Voeg een verfrissende snoep om uw kerst maaltijd met heerlijke en sappige pepermunt fudge! Maak uw kerst vakantie onvergetelijk door de invoering van uw buurt en dierbaar zijn om een ​​zoet-cum-Pepping dessert. Je kan zelfs dienen deze snoep als snacks of begeleidingen voor kinderen en jongeren.

Turks suikergoed
Als je toevallig in het Midden-Oosten of, bij voorkeur in Turkije, niet te missen te bijten in de sappige, zetmeelrijke, en prachtige Turks fruit. Bereid uit suiker en zetmeel, en geladen met veel noten, zal dit smaakvolle snoep houden u bezig voor het nest paar uur. Voor degenen die hebben geen schijn van kans om deze prachtige candy te proberen, kunt u deze exotische dessert te maken thuis.

Last Minute Christmas Shopping
Christmas Songs 2012
Unieke Giften van Kerstmis
Kerst College Party
Truffels van de chocolade
Kerst Dessert Recepten
Kerst Candle Holder Craft
Candy Cane Rudolph
Kerstmis Clipart
Spioneren Them All
Christmas Party Voedsel

Leave a Reply