Kerst boeken voor volwassenen

Knus met een goed boek in de hand zal til je je geest van Kerstmis! Op een kerstavond, zitten in de buurt van de open haard en het luisteren naar betoverende verhalen van Grootmoeder is een van de gekoesterde herinneringen. Het lezen van boeken of het luisteren kerst kerstverhalen is uitgegroeid tot een belangrijk deel van kerstviering. We hebben nog steeds koesteren in ons hart de beroemde kerstverhalen ‘A Fir Tree’ of ‘The Nutcracker’. Die kinderen ‘verhalen misschien niet betoveren je vandaag als je ontgroeid dat vroege stadium. Maar wees niet teleurgesteld, want er zijn veel kerst boeken geschreven voor volwassenen weven in de kerstsfeer! Kerst boeken zijn perfect kerstcadeaus. Lenore Hershey heeft treffend zei, “Geef boeken – religieus of anderszins – voor Kerstmis. Ze zijn nooit mesten, zelden zondige, en permanent persoonlijk.”Hier brengen we u een aantal van de populaire kerst boeken, die zal de kerstsfeer weer op te rakelen in je hart!

Populaire Kerst boeken voor volwassenen

A Christmas Carol van Charles Dickens
A Christmas Carol is een kerst traditie en Charles Dickens bekendste meesterwerk. Het is het verhaal van zure en gierige Ebenezer Scrooge, en zijn transformatie in een hartelijke filantroop na bezocht door een aantal geesten op een kerstavond. De novelle is aangepast tot een populaire klassieke kerst film, met veel betoverende versies. Dus, kerst zonder ‘A Christmas Carol’ is onvolledig!

Het overslaan van Kerstmis door John Grisham
Skipping Christmas biedt een hilarische kijk op chaos en waanzin, die zijn uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel van het feestelijke seizoen. Het verhaal draait om een ​​Amerikaans stel, Luther en Nora Krank. Zoals vakantieseizoen sets in, Luther schat dat vorig jaar Kerst de familie had doorgebracht 6.100 dollar op Kerstmis en hadden bitter weinig om te laten zien. Dus, Luther en Nora besluiten dat alleen deze ene keer, ze zullen de vakantie helemaal overslaan. Dit betekent dat er geen winkels, geen decoratie, geen feesten, en dus geen gedoe! . In plaats daarvan, ze van plan om hun kerst set te besteden om te varen op 25 december. Alles gaat goed totdat iedereen, van kerstkaart verkopers om geschokt buren, het echtpaar kwellen met vragen. ‘Hoe zit het met het kerstfeest, kerstliederen en de Frosty the Snowman?’ Dus, het overslaan van Kerstmis brengt enorme gevolgen en niet zo makkelijk als ze had gedacht! Een klassiek het meest geschikt voor de moderne tijd.

The Christmas Box door Richard Paul Evans
The Christmas Box door Richard Paul Evans is een mooi verhaal. Het draait om een ​​Christmas Box dat Richard vindt op de zolder van het huis een oude vrouw, met wie hij en zijn familie verblijft. De doos, die oorspronkelijk werd ontworpen voor een bijbel, bevat een aantal brieven geschreven aan dood amoureux. Door de ontdekking van de doos en de letters, Richard vindt de ware betekenis van Kerstmis! Dit kerstverhaal zal bewegen je en vul je ogen tranen.

The Christmas Train door David Baldacci
The Christmas Train door David Baldacci centra op Tom Langdon, een journalist die op zoek is naar de dingen die ontbreekt in zijn leven. De roman opent met Tom Langdon aan boord van de trein naar een reis van New York naar Los Angeles te ondernemen. Hij vindt dit als een perfecte gelegenheid om na te denken over zichzelf en zijn leven. Maar het laatste wat hij verwacht te vinden op deze trein is Eleanor Carter, de liefde van zijn leven, die hem jaren geleden! Hoe de gebeurtenissen zich ontvouwen en wat meer verrassingen te wachten, board The Christmas Train dit seizoen!

The Christmas Mystery door Jostein Gaardner
The Christmas Mystery is een charmant verhaal van een meisje genaamd Elisabet Hansen, die uit haar huis verdwenen in Noorwegen. Het meisje liep na een lam en vond zichzelf het reizen in heel Europa. Op haar reizen ontmoet ze engelen, herders, wijzen en andere bijbelse figuren, die door de tijd heen reizen naar Bethlehem. Het verhaal wordt verteld via jongen genaamd Joachim, die verwerft een oude, magische Advent Kalender. Verborgen in de kalender is het verhaal van Elisabet, die zich ontvouwt en we leren over haar reis! Een must read boek over Kerstmis.

The Christmas Tree door Jennifer Johnston
Het is een verhaal Constance Keating, die heeft geleefd een leven van ballingschap, weg van zijn familie en van Ierland. Op de leeftijd van veertig, heeft ze naar huis teruggekeerd tot een vroegtijdige dood sterven. Het komt voor Kerstmis. Terwijl ze wacht op de onvermijdelijke, zij replays de fragmenten van haar verleden. Als de kerstboom wacht de kerstavond, ze wacht ook, in de hoop dat de uitkomst zal zijn op haar voorwaarden. Een prachtig stukje werk van Jennifer Johnston!

Crime For Christmas door Richard Dalby
Kerstmis is de tijd van liefde en vreugde! Echter, kan er een donkere kant aan dit festival koorts. Moord en doodslag kan in kruipen binnen de vrolijkheid. Deze aantrekkelijke collectie heeft een aantal van de beste kerst misdaadverhalen, geschreven door de beste mysterie schrijvers van laatste 150 jaar van Agatha Christie, Arthur Conan Doyle aan Thomas Hardy!

Christmas Party Thema’s
Advent Calendar Paper Craft
Kerstwensen
Giften van Kerstmis voor kleine meisjes
De Gift van Kerstmis voor uw collega’s
Kerst SMS
Spaanse Christmas Carols
Giften van Kerstmis voor vrouw
Moet kerstman
Decoratie van de Kerstboom 2012
Kerst Geschiedenis

Leave a Reply