Kaars van Kerstmis Crafts

Kerstmis is de meest verwachte festival voor het hele jaar. Jacht op een perfect cadeau voor uw familie en vrienden, het versieren van de groenblijvende boom toe te voegen veel stress voor de gelegenheid. Afgezien van dat alles, kerstverlichting toe te voegen meer betekenis aan de dag. A Christmas kaars is het eerste licht, dat de verlichting van de duisternis van het leven betekent. Kaars verlichting wordt gebruikt als traditioneel symbool in verschillende religies om verschillende redenen. Echter, als je het opgeeft om eerste kerstdag het licht wordt gesymboliseerd naar de hemel. Kaarsen betekenen liefde, gebed, hoop en passie. De verlichting van kaarsen wordt ook gezien als ‘Light van Christus’ door de mensen die behoren tot het christelijk geloof. U vindt kaarsen in aantrekkelijke kleuren, maten, vormen en geuren voor de gelegenheid. De kaarsen worden aangestoken om iedereen van de komst van Christus te herinneren. Kaarsen zijn ook gebruikt om de kerstboom voor de zachte gloed versieren, en ze nooit falen om charme niemand. Het is heel eenvoudig te maken opvallende kaarsen. Ze voegen leuk om je werk terwijl crafting de kaarsen voor de gelegenheid. Gear up om de dag speciaal te maken door het creëren van mooie kaarsen en het toevoegen van schoonheid aan de plaats. Hieronder gegeven zijn enkele gemakkelijk te kerst kaarsen te maken.

Candle Ambachten Voor Kerstmis

Candy Jar Candles
Een speelse gloed wordt weergegeven door inblikken potten wanneer zij een witte (of een kleur naar keuze) conus kaars genesteld in vakantie snoep. Voor een extra mooie presentatie, houden een duidelijke cellofaan zakje in de pot. Vul het met verpakt en onverpakt kaarsen beveiligd met een twist gelijkspel.

Egg Shell Kaarsen
Gebruik geblazen eierschalen met een groot gat in de toppen. Spoel en droog de eierschalen. Dye de eierschalen (indien gewenst) door dompelen in water en kleurstof oplossing. Houd elke bereide eierschaal in een eierdopje en vul het tot ¼ van de top met een verankering medium van uw keuze. De verankering medium kan kaars of gekleurde was zand om stevig vast te houden een enkele verjaardagskaars zijn. Plaats een verjaardagskaars in het midden, zodat het kan worden gebruikt als een lont te verbranden.

Kerst Kaarsen
Neem een ​​papieren zakdoekje en snijd deze in kleine vierkantjes. Nu dompel de pleinen met vloeibaar stijfsel en breng het aan de buitenkant van de pot (iets overlappend de pleinen). Laat het dan volledig drogen en een waxinelichtje in de pot te plaatsen. Wanneer u de kaars aangestoken, zal het licht zien door de gekleurde vloeipapier. Voor extra charmante verschijning, kunt u strooi glitter op de pot wanneer het papier is nog nat. U kunt ook lijm een ​​lint / veter rond de basis van de pot en voeg een paar kleine gouden sterren.

Kaars van Kerstmis Ringen
Selecteer een pijnboom krans van uw keuze en wikkel het rond de basis van de kaars. Draai de draad en lijm op sommige dennenappels. De grootte van de pinecones zal afhangen van de grootte van de ring hebben voorbereid. U kunt gebruik maken van kleine dennenappels voor conisch kaarsen en een normale grootte voor een drie-lont pijler kaars. Lijm nu op drie of vier poinsettia bloemen iets naar boven. U kunt ook ophangen kleine glazen ballen en gebruik maken van alle verschillende kleuren van uw keuze. Maak drie clusters, zodat het voegt charme aan het uiterlijk.

De Gift van Kerstmis voor uw collega’s
Sneeuwvlok van Kerstmis Ornament Ambachten
Cool Christmas Gifts
Christmas Songs 2012
Kerst Kip Recepten
Kerst Diner Recepten
Zakelijk Kerstpakketten
Kerst Crafts
Spioneren Them All
Kerst Crepes
Travel Tips voor Kerstmis Vakanties

Leave a Reply