Homemade Christmas Gifts 2012

Mogelijk ziet u prachtig bewerkte kerst cadeaus en versieringen in de winkels als Kerstmis is om de hoek. Natuurlijk kan mensen verlangen naar deze betoverende ornamenten en u niet in staat zijn om de neiging te weerstaan ​​op te halen die prachtige kunstwerken en cadeau naar uw meest dierbaren. Echter, er zijn een aantal geschenken, die, hoewel eenvoudig en goedkoop, blijf dichter bij uw geliefden ‘hart, zelfs als ze zijn omringd door verleidelijke en dure cadeaus. Ja, zelfgemaakte geschenken zijn speciale op hun eigen manier. Ze zijn niet alleen giften, ze zijn boodschappers die het bericht dat u uw tijd en moeite om deze bijzondere gave te maken geïnvesteerd dragen omdat je wilde je geliefden te voelen dat nog veel meer. Ook zelfgemaakte geschenken zijn veel goedkoper dan de kant-en-klare cadeaus. Dit helpt u uw vrienden en familie verrassen met prachtige geschenken, zelfs als je cash-kraakte. Maak indruk op uw familie en vrienden met een snelle, zuinige en feestelijke zelfgemaakte geschenken op deze kerst. Hieronder staan ​​een aantal zelfgemaakte kerst cadeau-ideeën die zijn snel, eenvoudig en leuk om te maken. Lees verder voor meer informatie.

Zelfgemaakte Beer
Brouwen zelfgebrouwen bier is een spannende ervaring. En aangezien bier vormt een prachtig kerstcadeau, kan het krijgen van een biertje ingrediënt kit verminderen uw angst en moeite als u probeert het brouwen voor de eerste keer. Homebrew bier kit biedt u alle ingrediënten die nodig zijn voor het brouwen van bier, behalve water. Echter, je moet andere apparatuur te verzamelen, zoals glazen flessen, een pot (om bier te koken), een container om het bier te houden voor vergisting en een kleine handheld apparaat op de flessen cap op uw eigen. Het is belangrijk dat u alle brouwinstallatie te steriliseren, met behulp van jodium oplossing. Na dat, alles wat je hoeft te doen is het volgen van de instructies die samen met de kit.

Beachy Christmas Ornaments
Hoe zit het met het maken van Kerst ornamenten met schelpen? Het zou niet moeilijk voor u om een ​​aantal schelpen verzamelen als u woonachtig bent in de buurt van een strand. Zo niet, probeer een aantal schelpen van de dichtstbijzijnde ambachtelijke winkel. Het merendeel van de ambachtelijke winkels koopwaar schelpen van verschillende kleuren, maten en vormen. Probeer het maken van kerstkransen, engelen, sneeuwpoppen, Santa enz. met schelpen. U mag gebruik maken van kunstmatige kleur-en katoen en markers etc. om de sieraden aantrekkelijker.

Chocolate Manden
Ongeacht wat de tijd of gelegenheid is, zelfgemaakte bonbons zijn altijd een genot om geschenk en een traktatie te ontvangen, meer dus als ze mooi worden verpakt. Plaats een geschenkmand met romige fudge, chocolade, snoepjes, truffels, toffees en marshmallows, bind een lint en voeg een tag en voila! Uw zelfgemaakte chocolade cadeau mand is helemaal klaar om woo.

Goodie Manden
Celebrations altijd bellen voor veel lekkere goodies en zoete lekkernijen. Spreid de kerstsfeer met een mand gevuld met dennenappel gebak, pepernoten, fruittaarten, afb. broodjes, cookie sticks, pepermunt blaffen en nog veel meer. Deze lekker lekkernijen zijn niet alleen een lust om te ontvangen, maar eenvoudig te maken en / of te regelen ook.

Gevulde Toys
Wat zou een leuker kerstcadeau dan een gevulde sneeuwpop, kerstman, Rudolph, pinguïns en elfen zijn? Voor degenen die handig bent met handwerken, het creëren van een schattige knuffel met vervilte wol, katoen zou vul-en andere benodigdheden zijn een briesje. Gift uw zoon, dochter, nichtje of neefje een gevulde Kerstmis speelgoed deze vakantie en hun gezicht straal van verrukking te zien. Een win-win zelfgemaakte cadeau voor zeker!

Handgemaakte Kerst Ornamenten
U kunt zich niet voorstellen een kerst zonder versieringen. Geen behoefte om te zeggen dat Kerst ornamenten zijn de ziel van kerstversiering. Traditionele ornamenten als sterren, Santa, kransen, kousen, enz. zijn geworden symbolen van Kerstmis, maar het gebruik van deze ornamenten over en weer kan uw decoraties repetitief en saai. Waarom deze keer niet te maken een aantal spannende ornamenten? U kunt geschenk een aantal stijlvolle ornamenten aan je dierbaren en hen te helpen vieren deze kerst met een verandering. Molds zijn beschikbaar in de markt om deze taak gemakkelijker te maken.

Personalized Gifts
Gepersonaliseerde geschenken opvallen zelfs te midden van stapels dure geschenken, omdat ze dichter bij het hart. Mensen aanbidden foto’s omdat ze hen te herinneren aan die grappige en persoonlijke momenten die ze genoten en gedeeld met hun bijzondere. Waarom geen gebruik maken die foto’s op een spannende geschenk te maken deze keer? Probeer het maken van een foto-kaart te versturen met Kerstwensen. U mag gift sommige crockeries bedrukt met foto’s ook. En collages met kerst thema’s en prachtig ingericht plakboeken kunt ook voor briljante cadeaus.

Er gaat niets boven de vreugde van het ontvangen aangepaste zelfgemaakte geschenken. Deze feestelijke seizoen, voeg juichen om uw yuletide feesten met deze nieuwste zelfgemaakte kerst cadeau-ideeën en verdubbelen de vreugde van het geven en ontvangen.

Zelfgemaakte Kerst Crafts
Het Winkelen van Kerstmis
Kerst Stempels
Vilt Christmas Tree Craft
Kerstmis Uitnodiging van de Partij
Fun Kerst Recepten voor Kids
Artikel Kerstkaarten
Christmas Party Craft Ideas
De Kroon van Kerstmis Crafts
De Gift van Kerstmis voor je baas
Santa Claus All Over The World

Leave a Reply