Gevlochten Baubles Crafts

Kerstmis is een seizoen, een festival dat de voortreffelijke combinatie van traditie en creativiteit meebrengt. Crafting voor Kerstmis is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier van de uitgaven quality time met de familie. Een geweldige manier van versieren van de boom is met behulp van kerstballen, zowel de winkel koopt, en home-made.

Oorspronkelijk waren alleen de ballen gewichten aan een stok voor het wegen van een kind speelgoed. De eerste glazen kerstballen zijn gemaakt in Duitsland, waar slingers van glazen kralen lijken op popcorn strengen en tinnen figuren werden geproduceerd en hing over de kerstbomen. Met de toenemende populariteit, de productie van deze kerstballen toegenomen en deze kleine structuren met hun ingewikkelde ontwerpen werd het een huishouden favoriet. Zeer bekwame ambachtslieden begonnen met het maken van deze kerstballen door het verwarmen van een glazen buis boven een vlam en dan het inbrengen van de buis in een mal van klei, de hele tijd het blazen van de verwarmde glazen om uit te breiden in de vorm van de mal. Na afkoelen van de glazen, werd zilvernitraatoplossing gegoten, gedroogd en vervolgens, tenslotte met de hand geschilderd met behulp van een verscheidenheid van heldere kleuren en vervolgens overgoten met een dop en haak. Enkele van de populaire kerstballen op de markt beschikbaar zijn druppel kerstballen, peervormige kerstballen, klimop kerstballen, betoverde bos baubles enz.

Oorspronkelijk zijn deze sieraden waren alleen in de vorm van vruchten en noten, maar tegenwoordig kunt u kiezen uit een breed scala aan patronen en ontwerpen. Wat is een betere, kunt u zelfs uw eigen kerstbal ornies maken van gemakkelijk beschikbare materialen zoals tissuepapier, gekleurde pennen enz. Dus, plan een klein samenzijn met uw familie en voor te bereiden deze prachtige decoraties of voor een project uren te regelen voor uw kinderen, waar u kunt Stimuleer uw kinderen om ze te maken. Een eenvoudige techniek voor het produceren gevlochten baubles wordt hieronder gegeven.

How To Kerstmis Gevlochten Kerstballen maken

Benodigde materiaal

Chocolate Chip Cookies in een Jar
Christmas Gift Voor Koppels
Christmas Gift Winkelen
Traditionele kerst recepten
Christmas Party Favors
Cotton Snow Flake
Truth About Geboorte van Jezus Christus
Fun Kerst Recepten voor Kids
Children’s Christmas Books
Christmas Lights
‘Merry Christmas’ In Verschillende Talen

Leave a Reply