Geschiedenis van Christmas Carols

Maria Augusta Trapp heeft gedocumenteerde geschiedenis van kerstliederen op een duidelijke en beknopte manier. Volgens haar, zingen en caroling met Kerstmis is een van de oudste volksgebruiken van de dag en aanwezig is geweest sinds de tijd dat het christendom en de kerstdagen nog steeds op hun ontluikende fasen. Het is een wereldwijd custom en er is veel onderzoek over het onderwerp en een aantal boeken geschreven over het. Oorspronkelijk, muziekstukken en liederen met Kerstmis zijn in de vorm van gezangen en liederen. Caroling betekende oorspronkelijk ‘cirkel dans’ en de woorden om deze feestelijke dans begeleiden werden later toegevoegd aan de traditie.

In eerste instantie, de kerk neergekeken kerstliederen en zingen van kerstliedjes als een heidense gewoonte en ze konden niet worden opgenomen in de heilige diensten. Echter, op het platteland, werden vele eenvoudige volksliedjes en Nativity kerstliederen geschreven en gaine populariteit ook. In 1223, Sint Franciscus van Assisi geïntroduceerd kerstliederen in de formele erediensten van de kerk tijdens een kerst nachtmis in een grot in Greccio, in de provincie Umbrië. Die nacht, de liederen en muziek die deze heilige en formele gebeurtenis vergezeld waren niet hymnen, maar kerstliederen. Sindsdien kerstliederen gevangen op met de massa’s en waren op hun prime in de middeleeuwen, toen ze bijna altijd een deel van het mysterie speelt.

Er was een tijd, toen zwervende minstrelen en wacht of wachters, die bewaakt de oude ommuurde steden in de nacht gebruikt om hun tijd te doden door te zingen kerstliederen en zong ook aan de mensen die vroeger aan hen voorbij. Ze zou gaan van huis tot huis, zingen kerstliederen en onderhoudend mensen en kan een traktatie worden er voor terug. Later groepen muzikanten begon te zingen kerstliederen en spelen ze voor diverse evenementen die werden gehouden tijdens de kerst-seizoen. Vandaag de dag is zingen van kerstliedjes een steeds belangrijker’s van deze vakantie seizoen en een aantal caroling evenementen worden georganiseerd over de hele wereld tijdens de feestdagen, in het bijzonder op kerstavond.

Kerstboom Crafts
Kerst Dessert Recepten
Ik de Bells Heard op eerste kerstdag
Kerst Side Dish Recepten
Kerst Crepes
Homemade Christmas Party Gunsten
Poinsettia van Kerstmis
Kerstkransen
Kids Kerst Recepten
Korte Kerstmis Grappen
Kathedraal Windows

Leave a Reply