Geschiedenis van Christmas Carols

Christmas Carols of ‘Noel’ staat voor alles wat kerst symboliseert. Vanaf de geboorte van Jezus in kribbe, rinkelende belletjes van de kerk, vreugde met familie te controleren van de Kerstman in zijn slee, wordt alle geweven in prachtige kerstliederen. Net neuriën de melodie van “Jingle Bells” en de meeste mensen zullen onmiddellijk een beeld van sneeuwvlokken, rendieren, engelen en kerst klokken. Zingen en luisteren naar melodieuze en betoverende Kerstliedjes is een belangrijk deel van kersttraditie. Heerlijk en vreugdevolle kerstliederen vult hart met plezier en vrolijkheid. Wist u dat het woord ‘carol’ is een Frans woord, dat een vorm van dans definieert, uitgevoerd begeleid met muziek?

Oorsprong van Christmas Carols
Het is onbekend, toen de eerste Carol werd geschreven, die ze schreef en hoe ze evolueerden. Een veel voorkomende legende zegt dat de naam Christmas Carol is ontstaan ​​na een jong meisje genaamd Carol vermist in Londen in de 19e eeuw. Als haar vrienden gingen van deur tot deur op zoek naar haar, op soortgelijke wijze als van Kerstmis Singers, de naam Christmas Carol is ontstaan. Hoewel het is een mooi verhaal, maar niet feitelijk.

Caroling is een mondelinge traditie doorgegeven van generatie op generatie. Het was in de dertiende eeuw, onder invloed van Franciscus van Asissi dat een sterke traditie van populaire kerstliederen in de moedertaal ontwikkeld in Italië. Dacht op dit moment, werden kerstliederen gezongen als gemeenschappelijke oogst liedjes en ook tijdens KERSTFEEST. Tijdens veertienste-vijftienste eeuw, kerstliederen nam vorm van religieuze liederen en thema’s draaide rond de geboorte van Christus en Moeder Maria.

Toen in de 16e eeuw, Oliver Cromwell aan de macht kwam, werd kerstvieringen en Carol zingen verboden. Hij geloofde dat Kerstmis een ernstig vakantie en opgemerkt op dezelfde wijze. Echter, carols overleefde als mensen bleven ze zingen in het geheim.

Christmas carol zingen herwonnen populariteit in de 19e eeuw. Populaire kerstliederen zoals “It Came Upon The Midnight Clear”, “The First Nowell, de Engel zei wel”, en “God Rest You Merry, Gentlemen” werden gemaakt tijdens deze periode of fame van de Christmas Carols.

Voordat zingen van kerstliedjes in het openbaar werd populair in de negentiende eeuw, waren er banden van de officiële carol singers genaamd ‘Waits’, die kerstliedjes zong alleen op kerstavond. Te zijner tijd, orkesten, koren en populariteit gewonnen, net als de gewoonte van het zingen kerstliederen in de straten.

Beide gebruiken zijn nog steeds populair! Echter, vandaag, een van de meest populaire kerstlied diensten is Carols by Candlelight, worden wanneer de kerk wordt verlicht door kaarslicht en fascinerende kerstliederen zingen.

Vandaag de dag, in veel Europese landen, is er een traditie van groepen van mensen die van deur tot deur en zingen buiten de huizen. Dergelijke groepen van Carol zangers worden beloond voor het brengen van vreugde in het hart van de luisteraars door het aanbieden van eten en drinken.

‘Jingle Bells Jingle Bells’ of ‘Wij wensen u een vrolijk kerstfeest’, maar het horen van deze vrolijke kerstliederen voel je je gelukkiger. Het ringen van de bel dat Kerstmis is gewoon om de hoek!

Populaire Christmas Carols
Honderden kerstliederen zijn geschreven en gepubliceerd door de eeuwen heen. Onderstaand zijn de weinige, die populariteit hebben opgedaan door de eeuwen heen:
Silent Night
Stille nacht wordt beschouwd als een van de beroemdste van alle kerstliederen. De legende zegt dat 180 jaar geleden, op een nachtmis in de St. Nicolaaskerk in Oostenrijk, de eerste keer dat lied Stille Nacht! Heilige Nacht werd gehoord. Op die kerstavond, werd een lied geboren, die zijn weg in de harten van de mensen rondom de wereld.

Joy To The World
Joy to the World is een populaire kerstlied, die de geboorte van de baby Jezus viert:
“Vreugde aan de wereld, is de Heer gekomen!
Laat de aarde ontvangt haar koning ”

Deze populaire teksten werden geschreven door Isaac Watts, gebaseerd op Psalm 98 in de Bijbel

The Twelve Days of Christmas
The Twelve Days of Christmas is een Engels kerstlied, die geeft een opsomming van de reeks van steeds grote geschenken gegeven op elk van de twaalf dagen van Kerstmis:
“Op de eerste dag van Kerstmis
mijn ware liefde naar mij: een Patrijs in een Boom van de Peer

Op de tweede dag van Kerstmis
mijn ware liefde naar mij gestuurd: Twee Duiven van de Schildpad
en een Patrijs in een Boom van de Peer “

# Hark, de engelenbodes zingen
Frans Christmas Carols
Giften van Kerstmis 2012
Gingerbread Cookies in een Jar
Oh Little Town of Bethlehem
Kerst Bloemen
Vind De Kerstman
Kerstmis Clipart
{0}♪{/0} {1}We Wish You a Merry Christmas{/1}
Preschool Kerst Crafts
Kerstavond

Leave a Reply