Fun Kerst Recepten voor Kids

Er is veel gaande in je geest tegenwoordig als winter heeft klopte op de deur en je weet dat de feestdagen ronde is de hoek. Er is niets gaat zoals gepland. Elke bakker heeft geweigerd om extra koekjes voor u klaar en u niet wilt dat de persoon die u beloofd uw kinderen over te ruïneren. Dus de beste optie voor u is om te koken een aantal zelfgemaakte spullen voor de engeltjes. Maar je bent echt in de war op dit moment te denken over wat voor te bereiden die tegelijkertijd zullen worden lekker en leuk. Kerstmis is over tal van rijke desserts, maar je kunt altijd experimenteren en komen met iets nieuws en lekker. Dus niet verslappen en probeer de volgende recepten die zeker gaat om uw dag te redden.

Fun Kerst Recepten voor Kids Party

Baby Christmas Pudding
Om dit te watertanden traktatie voor te bereiden, je hoeft alleen maar 1 (800g) donker fruit cake, 6 eetlepels cognac, 100 g gesmolten witte chocolade, 4 rode slangen gehakt in 0,5 cm lengte en 8 groene slangen gehakt in 0,5 cm lengte. In een grote kom, breek fruitcake in kruimels. Voeg brandy en mengen. Rol een eetlepel van het mengsel tot een bal en laat op sommige plastic omslag. Voeg motregen afgekoeld gesmolten chocolade op de top van elke bal. Druk op een stuk van rode slang bessen in het centrum van de chocolade en voeg twee stukken groene slang bladeren aan beide zijden om de look compleet.

Kerst Crackles
Om een ​​aantal van deze te maken moet je 200 g gehakte Mars bars, 2 eetlepels van het gieten van room, 2 theelepels gezeefde cacaopoeder, 3 kopjes rijst Bubbles, 20 glace kersen of kleine chocolade Santas. Plaats 20 papieren vormpjes in de cupcake blikken. Smelt de Mars bars, room en cacao in een glazen kom boven kokend water. De kom mag niet in aanraking water. Roer het mengsel tot een gladde massa. Doe de rijst Bubbles in een aparte grote kom, giet het chocolademengsel en roer tot goed gemengd. Schep het mengsel in papieren vormpjes en top elk met een kers of chocolade. Koel tot firma.

Cupcakes
Voor het bereiden van deze heerlijke traktatie moet je 1 pakje cupcake mix met poedersuiker bestrooit, 100s en 1000s, Choc chips en schrijven icings. Volg pakket aanwijzingen voor cupcakes en glazuur. Wanneer cupcakes zijn afgekoeld, verspreid met poedersuiker. Zet kleine kommen van de diverse toppings op de bank en laat uw miniatuur kunstenaars werken hun magie.

Homemade Lemonade
Voor deze verfrissend drankje moet je 300g suiker, 6 citroenen, 3 bekers, water en Soda water. Pel nu citroenschil in reepjes. Knijp sap van citroenen in een kruik, dek af en bewaar in de koelkast. Doe de suiker in een glazen kom, roer de citroenschil en dek af met plastic folie en laat een nacht rusten. Voeg 3 kopjes kokend water aan suiker en schil, roer tot de suiker is opgelost en voeg citroensap. Zeef siroop in een glazen fles, laat afkoelen en bewaar in de koelkast. Om te serveren, giet een kleine hoeveelheid siroop in een glas en vul glas met soda water. Aan te passen aan uw zoete tand aan te passen.

Jellies
Om te beginnen het maken van deze wispelturige karakter gelei moet u 8 kleine glazen of plastic bekers, 1 pakje frambozen gelei, 1 pakje passievrucht gelei, 1 pakje van kalk gelei en verse bessen of Kerstmis lollies te versieren. Toen nu de ingrediënten klaar zijn, voor te bereiden rode gelei en giet 1/4 kop in elk kopje, koelkast opstijven (duurt ongeveer 4-6 uur). Bereid geel gelei, laat afkoelen en voorzichtig giet 1/4 kop op de top van rode gelei, terug te keren naar koelkast opstijven. Bereid groene gelei, laat hem afkoelen en voorzichtig giet 1/4 kop op de top van gele gelei. Keer terug naar koelkast opstijven. Net voor het opdienen, versieren met bessen of lollies.

Mini toast
Voor het opstellen van deze hapjes die je nodig hebt 1 pakje (36) mini toast, mayonaise, 2 plakjes ham, 2 plakjes kipfilet en 4 plakjes smakelijke kaas. Snijd ham en kip in 16 vierkanten. Verspreid mini toast met mayonaise en top 16 met ham en de rest met kip. Snij kaas in 32 vierkantjes en leg ze op de top van elke mini toast. Laat vier mini toast per kind als tussendoortje.

Rum Balls
Deze kerst hartige is een must-have voor elk huis op Kerstmis. Voor het bereiden van deze, moet je 1 pakje Marie koekjes, 1 kop kokos, een 200g kan gecondenseerde melk, 2 eetlepels cacao, 120 g gesmolten Copha, ½ theelepel vanille-essence, 2 theelepels rum en extra kokos voor het coaten. Gebruik een keukenmachine de helft van de biscuit verkruimelen, giet het in een grote kom en herhaal met de resterende koekjes. Voeg kokos, gecondenseerde melk, cacao, Copha, vanille en rum naar de koekjes en meng goed. Rol een volle theelepel mengsel tot een bal en rol in extra kokos.

Peppermint Fudge
Kids Kerst Recepten
Handgemaakte kerstkaarten
Kerst 2012
Easy Christmas Crafts
Christmas Decorations 2012
Giften van Kerstmis voor Grootvader
Kerst boeken voor volwassenen
Kerst Dessert Recepten
Ik de Bells Heard op eerste kerstdag
Kerst Legends

Leave a Reply