Decoratie van de Kerstboom 2012

Prachtig versierde kerstboom staat voor de vreugde van de wereld zoals die zich voorbereidt op verwelkomen de redder. Gestart in het 15e of 16e eeuw, is de traditie van het versieren van kerstbomen steeds meer en meer populair elke passerende jaar, hoewel enkele veranderingen hebben voorgedaan in de decoratie stijlen en gebruikte materialen. Het is een vreugdevolle tijd aan het einde van het jaar waarin de familie bij elkaar krijgt en werkt op de fijne kneepjes van de boom voordat ze uiteindelijk het plaatsen van de kerstster of engel op de top van het. De tijd heeft zijn effecten op de decoratieve ornamenten ook. Van de oude wereld decoraties zoals appels, noten, dadels etc., hebben we nu verhuisd naar grote rassen van decoratives. Er zijn echter nog steeds bewonderaars voor vintage en Victoriaanse kerstboomversiering, zelfs in de giek van andere trendy sieraden. Zoals elk jaar, dit jaar heeft ook een nieuwe reeks van trendy sieraden te bieden. U kunt gebruik maken van uw creatieve vaardigheden en maak je eigen trends of gaan door de nieuwste trends in kerstversiering zoals hieronder vermeld.

Kerstboom Decorating Ideas 2012

Thema-Kerstbomen
Thema kerstbomen zijn heel de rage van dit jaar ook. Alles wat je wilt of gepassioneerd over kan de inspiratie voor uw boom. Na het enorme succes dat zij geconfronteerd in 2012, is het geen wonder dat deze zijn terug met een knal ook dit jaar. Gehaakte en gebreide artefacten voor de vakman in uw moeder, sport geïnspireerde ornamenten voor een atletische jongen, een gizmo thema boom voor de tech-savvy vader, de ‘Wolverine’ op zoek naar de X-Men fanatici etc, allemaal tegemoet te komen aan de nieuwe tijd. Voor degenen die iets hebben voor de oude charme, foto’s hingen sierlijk op de boom voor de stamboom geïnspireerde look, zou de truc doen. U kunt denken aan andere dingen die je inspireren en hebben een heel ander uitziende boom dit seizoen.

Thema Ornamenten
Selecteer uw boom ornamenten op basis van het thema dat u hebt geselecteerd. Als u niet wilt gaan voor een bepaald thema, probeer dan een aantal trendy sieraden te komen tot een modernistische uitstraling. Pretty opknoping ballen, kransen, sneeuwvlokken, dennenappels, klokken, kleine lantaarns, flitsende sterren, enz. zijn all-time favorieten. Te lopen met de nieuwste trends, check out de nieuwste displays in de winkels. Laatste ornamenten hebben extra functies, zoals verlichting, muziek, mobiliteit enz. U kunt excursies boom zelfs versieren met familiefoto’s of maak je eigen sieraden en de boom een ​​persoonlijke look te geven.

Tree Toppers Voor Kerstmis
Boom toppers markeren een kerstboom. Sommige mensen misschien liever vasthouden aan dezelfde traditionele topper elk jaar, maar er zijn sommigen die zouden sommige nieuwigheid willen in hun boom toppers per jaar. Er is een gekke verscheidenheid van de boom toppers om uit te kiezen dit jaar. Van elegant aangestoken om hilarisch verstoord, kunt u kiezen voor iets dat de algemene stemming en het thema van uw huis deze kerst past. Echter, terwijl veel figuren en ornamenten zijn nu in de mode als structuur toppers, kan de eenvoudige charme van een heldere ster op de top van de kerstboom nooit worden aangetast. Dus, dit jaar, als je wilt om terug te gaan naar de basis en dat sterrenhemel topper voor uw kerstboom, neemt u kiezen uit papier-mache sterren of zelfs sterren met fijne filigraan krijgen. Nu dat is een boom topper je kan nooit verkeerd gaan met!

Boom Met Een Verschil
Moving on uit de traditionele versieringen is niet een groot probleem, zolang het niet gaat tegen religieuze iemands overtuigingen. Als je echt geïnteresseerd bent in het experimenteren met ongewone thema’s probeer gothic of Zombie kerstboomversiering. Het zou zeker een andere kerstboom met schedels en spookachtig ornamenten gebruikt als decoraties. Echter, twee keer bedenken voordat experimenteren met thema’s als ze kunnen worden beledigend beschouwd door de gemeenschappelijke samenleving, en kan zelfs roer van een groot protest.

Kerstboom Passementen
Roterende boom stands en wielen stands worden steeds populairder elke passerende jaar. Deze staat u te helpen eenvoudig te veranderen posities van de boom, zodat u verschillende plaatsen te proberen voordat je kunt eindelijk opknappen een plekje voor. Kerstboom rokken kan geven een speciale finishing touch aan de boom. Het maakt niet uit wat het thema is en hoe de ornamenten zijn, elegante kerst rokken zijn altijd trendy. Traditionele fluwelen rokken of degenen met kralen werk of gepatchte ontwerpen zijn bijna overal verkrijgbaar. Fijne linten, lichtslangen, volants van verrekening of Kerstslinger kan worden gedrapeerd rond de boom om het te verbeteren des te meer. Materialen zoals denneappels, clusters van bloemen, bessen metalen, enz. kunnen worden gebruikt om kransen maken. Satin gordijnen zijn ook steeds populair.

Dit zijn een aantal trends voor kerstboomversiering dit seizoen. Van nieuwe ornamenten aan rokken en toeters en bellen, kan versieren van een kerstboom een ​​vreugde. Gebruik je creativiteit en zorg ervoor dat uw kerstboom is een van de meest besproken dit seizoen.

Kerst vakantie
Black Walnut kerstcake
Kinderen Christmas Carols
Kerst Tradities & Evenementen
Elf van Kerstmis Crafts
Christmas Around The World
Funny Christmas Carols
Eskimo Sneeuwballen
Holiday Play Dough
Kerst Lunch Recepten
Kerst Kaarsen

Leave a Reply