Christmas Songs 2012

Kerstmis is een van de meest gevierde festivals in de wereld. Geluk is de ziel van dit festival dat de geboorte van Jezus, Zoon van God en de redder van de wereld herdenkt. Kerstvieringen zijn verschillend in verschillende delen van de wereld, maar er is een ding dat gebruikelijk is over deze vieringen en dat is niemand minder dan kerstliederen die pure gelukzaligheid toe te voegen aan deze heilige gelegenheid. Een groot aantal nummers los tijdens dit seizoen, toe te voegen aan de vreugde van dit heugelijke feit. Sommigen van hen verheerlijken de geboorte van de verlosser terwijl sommige deal met de emoties in verband met dit festival. Ondanks de nieuwe nummers, wordt Kerstmis zo nauw verbonden met de klassieke kerstliederen, die enorme populariteit genieten na hun vrijlating, dat ze nu zijn synoniem geworden aan de festiviteiten. Deelnemen aan ons als we u naar de wondere wereld van kerstliederen voor dit jaar. Het volgende hoofdstuk is een eerbetoon aan de all-time klassiekers, terwijl de invoering van de laatste cijfers van 2012.

Top Christmas Songs 2012

Veranderd door een Jongen van de Baby
Niemand had kunnen denken dat een jongen die geboorte nam in een stal zou een groot prediker te worden en zijn leer zou de wereld veranderen. Dit nummer, ‘veranderd door een Jongen van de Baby’ verheugt zich deze gelegenheid. Dit nummer wordt georkestreerd door Lari Goss, die bekend is om zijn Southern Gospel-smaak muzikale stijl. Het verhaal is geschreven door Veteraan schrijver Nan Allen.

The Greatest Story Of Alle (Marty Parken)
Kerstmis is een van de beste verhalen ooit verteld. Hoewel een verhaal, het is anders dan alle andere verhalen in termen van zijn religieuze betekenis. Alle verhalen zijn leuk en overweldigend, maar het verhaal van Kerstmis, het verhaal van de redder van de wereld is er een die volledig kan transformeren. Dit lied ‘The Greatest Story Of All’ wordt gemaakt door veteraan arrangeur Marty Parks.

Celebrate The Wonder (Marty Parken)
Kerstmis, de geboorte van de Messias beloofd de God is echt een wonderbaarlijke tijd. De geest van dit wonder wordt vastgelegd en weergegeven in de spannende arrangementen en orkestraties samengesteld door Marty Parks. Dit lied ‘Vier het wonder’ zou je hart rand maken het met vreugde en toewijding.

Season Of Joy (Album door Daniel Semsen)
Dit nummer, ‘The Season Of Joy’ is een spectaculaire combinatie van de Keltische muzikale tradities en de geest van Kerstmis, waardoor het de meest geliefde seizoensgebonden nummer. Dit nummer wordt verzorgd door Daniel Semsen. Het album bevat vier nieuwe nummers van Keith en Kristyn Getty, die Ierse klassiekers combineren met Celtic-geïnspireerde muziek. Probeer deze liederen tijdens deze kerst en delen de vreugde met iedereen.

All-Time Hit Christmas Songs

White Christmas
Dit is een all-time favoriete kerst song van Irving Berlin. Dit nummer brengt u terug naar de met sneeuw bedekte Kerstmis. Het heeft vele versies en de ene gezongen door Bing Crosby is de best verkochte single volgens het Guinness Book of World Records. Dit lied werd voor het eerst opgenomen in 1942 en was ongeveer 3 minuten lang zijn.

Do They Know It’s Christmas?
Dit lied werd geschreven in 1984 door Bob Gedlof en Midge Ure, met als doel om fondsen voor de steun van de hongersnood getroffen mensen in Ethiopië (1983-1985) te verhogen. Het werd een best-verkochte single volgens de rubriek ‘De Britse Singles Chart’ en werd ook de kerst nummer een in 1984, topping de grafiek consequent gedurende vijf weken.

Ik zal Be Home For Christmas
Dit is een van de meest ontroerende Christmas Song, die is ontstaan ​​in 1943, in de tijd van de Tweede Wereldoorlog, en schildert het gevoel van soldaten die dachten dat de oorlog snel zou krijgen over en kunnen ze thuis zijn met Kerstmis. Maar, is dat niet gebeurd. De pijn van het zijn uit de buurt van hun huizen en geliefden wordt uitgedrukt in de touchiest lijnen van dit lied – Ik zal naar huis voor Kerstmis, Als alleen in, Dreams. Dit lied wordt gezongen door Vanessa Williams.

All I Want For Christmas Is You
Het is een hedendaagse pop romantisch lied gezongen door de beroemde Amerikaanse pop zangeres Mariah Carey. Het toont de protagonist hunkert naar haar minnaar te ontmoeten tijdens deze prachtige tijd. Noch heeft ze de zorg voor elke geschenken, noch kan Kerstman haar gelukkig maken. Ze staat te wachten voor haar minnaar en zingt, Alles wat ik wil voor Kerstmis ben jij.

# Geef jezelf een zalige Kerst
Dit is een andere ontroerende kerstlied die melancholie genoeg om tranen in de ogen van de luisteraar te brengen. Het lied, dat werd geïntroduceerd door Judy Garland en later bewerkt door Frank Sinatra, is net als een sprankje hoop of een wens voor mensen die last hebben van ernstige hopeloosheid.

Songs zijn een onlosmakelijk onderdeel van Kerstvieringen. Geniet van dit festival seizoen met uw favoriete kerstliedjes. Hoop dat dit artikel je geholpen te weten komen een aantal interessante nummers voor Kerstmis 2012.

Angels We Have Heard on High
Kerst Quiz
Kerst Kaart van de Groet Ambachten
Kerst Potpourri Crafts
Kids Kerst Spelletjes
Kerstboom Crafts
Christmas Carols
Maak dit Christmas Special
Homemade Christmas Gifts
Sneeuwvlok van Kerstmis Ornament Ambachten
Schaken Pie

Leave a Reply