Christmas Decor 2012

Het vakantieseizoen is weer opnieuw en iedereen is in die feestelijke stemming. Klokken, verlichting en hollies zijn allemaal rond. Ja, kerst is en geesten lijken te zijn stijgende hoog. Een andere kijk voor dit seizoen is een must. U zeker niet willen trekken uit dezelfde decoraties van vorig jaar, omdat het alleen betekent het missen van trends van dit seizoen. Ook is het veel spannender om de eentonigheid te verslaan en voor iets nieuws, gaan elk jaar. Een volledig nieuwe inrichting met nieuwe centerpieces, wandkleden, kleurenthema’s, verlichting, stoffen en kransen zal het lukken. Dit seizoen heeft veel te bieden en er zijn een groot aantal verschillende vooruitstrevende ideeën kunt u een deel van zijn. Laat 2012 uw huis, en de decoraties in het, zijn het gesprek van de stad. Sneller door de voor een aantal hints en tips om te weten wat je echt moet doen voor de kerst rond deze tijd.

2012 Kerst Decorating Ideas

Een concert van Kleuren
Dit seizoen, zilver en een lichtere tint groen zijn verklaard favorieten. Veel zilveren linten, ornamenten en versieringen kunnen aanleiding geven tot het thema ‘Frosted Greenery’. Je bent zeker een deel van de trend curve met dit thema. Blauw en bruin, bedrukt met zilveren stof en rijp, geacht worden een populaire kleurenschema zijn. Paars is nog steeds slepende rond dit seizoen, en mits goed gecoördineerd met sommige levendige tinten zoals rood, levendige groen en zilver, het kan een jazzy en gezellige look voor u deze winter. Echter, in alle heisa van de nieuwste trends, vergeet dan niet de traditionele kerst kleuren rood, groen en goud. Deze kleuren nooit uit de mode en kan altijd de beste resort.

Het centrum van Aandacht
Kerst centerpieces zijn een van de belangrijkste onderdelen van Kerstmis decor. Het houden van uw kleurenschema in gedachten, ga je gang en krijg de juiste soort look voor de tafels. Bloemen en kaarsen kunnen worden gebruikt in combinatie voor een elegante look. Je kunt het eenvoudig maar toch mooi te houden door gebruik te maken vruchten zoals ananas en kokosnoten uitgeholde, en gebruik ze als vazen ​​voor Kerstmis bloemblaadjes.

Let There Be Light
Verlichting is een van de belangrijkste charmes achter elke viering. Ook kerstverlichting zijn erg belangrijk. Meestal Kerstmis vraagt ​​om een ​​veel witte lichten als ze symboliseren de warmte en de vroomheid dat Kerstmis is gekoppeld. Dit jaar ook de trend blijft hetzelfde. Echter, dit keer rond, kunt u gebruik maken van zo veel buitenverlichting mogelijk te maken voor een hemelse ervaring. U kunt zelfs gaan over topping uw dak met een getrompetter engel of een Moravische ster. Uw huis zal letterlijk opvallen. Kaars lantaarns kan ook gebruikt worden op de trottoirs naar het huis grenst. Een andere innovatieve manier van het toevoegen van licht om uw huis zou kunnen worden opknoping verlichting langs het raam van het huis, zodat deze kan worden gezien van de buitenkant ook. Ja, je raadt het goed, het is rug naar de basis met verlichting dit jaar!

Less Is More
Niet zo verrassend, dit seizoen ‘less is more’. Ja je hebt gelijk. Een eenvoudige kerstboom met nauwkeurig geplaatste versieringen, slingers en kransen net begrensd rond zeer prachtig, geschenken verpakt tot in de perfectie en verlichting gesprenkeld rond is de nieuwe rage.

Opblaasbare Interesses
Een innovatieve manier om te pronken met uw vakantie geest zou kunnen worden het plaatsen van springkussens in en rond uw huis. Santas, rendieren of engelachtige springkussens et al., wuivende en popping in de buurt zijn zeker een vonk toe te voegen kerstsfeer.

Vilt blijvend
Dat vergeten stof ‘gevoeld’ wordt een comeback dit seizoen. Er zijn zo veel kleuren om uit te kiezen en het is zo’n een eenvoudig en leuk materiaal om mee te werken. Met behulp van vilt, kunt u ambachtelijke een verscheidenheid van dingen zoals Kerstmis kousen, slingers en zelfs kransen. Het enige wat je hoeft te doen is knippen een gewenste vorm en lijm dingen op. En als je wilt om het te naaien, precisie is niet eens een overweging.

Going Green
U kunt iets eco-vriendelijke deze keer, vooral met je kransen. Seizoensgebonden bloemen en appels kunnen samen worden geweven. Je kunt het gebruiken net zoals het is of gewoon spuiten het voor dat gevoel ‘White Christmas’. Oude kerstkaarten worden stenciled in de vorm van hollies om gerecycleerd kransen maken. Een ander groot idee zou zijn om wijn kurken en linten te gebruiken om kraal uit op zoek naar antiek stukken.

Hierboven aangegeven waren enkele van de kerstversiering trends voor het jaar 2012. Laten we hopen dat deze ideeën zal u toelaten om wat variatie toe te voegen aan uw kerst decor dit keer.

Spioneren Them All
Kerstkaarten
Christmas Party Activiteiten voor kinderen
O Come, All Ye Faithful
Giften van Kerstmis voor Jonge geitjes
Romantische Cadeaus voor Kerstmis
Kerst E Cards
Iglo’s
Artikel Kerstkaarten
Finger Food Recepten voor Kerst
Gevlochten Baubles Crafts

Leave a Reply