Christmas Carols

De heilige feest van Kerstmis gaat gepaard met tradities, harmonie, liefde, vriendelijkheid en delen. Het wordt gevierd met grote majesteit en heerlijkheid over de hele wereld op 25 december van elk jaar als het markeert de verjaardag van de Heilige Jezus Christus. Zo festiviteiten zijn groots en extravagant tot Christus en Maria te eren. Vieringen omvatten het maken van inheemse scènes, het bijwonen van nachtmis, decoreren van huizen en bomen, en het voorbereiden van traditionele voedingsmiddelen. De nachtmis is niet compleet zonder het zingen van kerstliederen. De meeste van hen zijn gerelateerd aan de geboorte verhaal en Jezus Christus. Franciscus van Assisi is gecrediteerd met de invoering kerstliedjes aan de kerkdiensten voor het eerst in de 12e eeuw.

Het woord ‘carol’ is een afleiding van ‘dansen rond in een cirkel’ het Franse woord ‘caroler’ betekenis. Oliver Cromwell die een protestantse verboden de vrolijke thema kerstliederen in Engeland en dus veel oude kerstliederen werden verloren in de tijd. In de Victoriaanse tijd werden ze weer nieuw leven ingeblazen om de overname van de sombere teksten van de christelijke hymnen. In de 19e eeuw, kerstliederen werd vrij populair weer in de Verenigde Staten en Engeland gelijk. De recente Kerst symbolen, zoals de Kerstman en rendieren hun stek gevonden in latere kerstliederen ook. Met deze sectie, kent de verschillende populaire en ongewone kerstliederen te nemen in uw feestelijke vieringen. > Verder lezen

Het merendeel van de kerstliedjes zijn gerelateerd aan de geboorte verhaal en Jezus Christus als onze Verlosser. Franciscus van Assisi is gecrediteerd met de invoering kerstliedjes aan de kerkdiensten voor het eerst in de 12e eeuw. Het woord ‘carol’ is een afleiding van ‘dansen rond in een cirkel’ het Franse woord ‘caroler’ betekenis. Oliver Cromwell die een protestantse verboden de vrolijke thema kerstliederen in Engeland en dus veel oude kerstliederen werden verloren voor altijd. In de Victoriaanse tijdperk, werden ze weer nieuw leven ingeblazen om de overname van de sombere teksten van de christelijke hymnen. In de 19e eeuw, kerstliederen werd vrij populair weer in de Verenigde Staten en Engeland. De recente Kerst symbolen zoals de kerstman en rendieren hun stek gevonden in latere kerstliederen ook.

Christmas Party Games
Kerstmis Gunsten
Kerst Snack Recepten
Kerstmis van de Familie Vakantie Tips
Wat zit er in de kous spel
Christmas Memory Game
Kerst Crafts
Duitse Christmas Carols
Kerst Cranberry Peer & Walnut Torte
The Twelve Days of Christmas
Kerst Brood Recepten

Leave a Reply