Christmas Carols 2012

Kerstmis is een tijd om achter zet je zorgen en verlengen van uw hoop op een betere toekomst. Het is een gelegenheid waarbij tradities van feest binden mensen samen, liefde en vriendelijkheid verspreiden en de ware betekenis van Kerstmis. Yuletide vieringen over de hele wereld meestal sprake verspreiden van de boodschap van de Bijbel, re-enacting de geboorte van Christus, decoreren van huizen, het delen van geschenken, het voorbereiden van traditionele gerechten en het bijwonen van nachtmis. Praten over nachtmis, zou het gebed sessie niet compleet zijn zonder het resonerende geluid van kerstliederen. Kerstliederen of gezangen zijn niet alleen gezongen ter ere van de heer, maar ook om Hem te gedenken, om ons geloof te herstellen in de Almachtige, zodat wij zoeken troost, vergeving en komen samen in vrede en harmonie. Traditioneel, kerstliederen gericht op de geboorte van Christus, maar nu niet meer. Vandaag de dag hebben we kerstliederen die zich richten op kerst thema’s, de winter scènes en zelfs de kerstman. Kerstliederen zijn de beste manier om de geest van het seizoen te verspreiden en versnelling je klaar voor de vieringen vooruit. Neem een ​​kijkje op de lijst van de kerstliederen 2012 hieronder vermeld.

Populaire Christmas Carols 2012

The Twelve Days of Christmas
De Engels Eerst zong dit lied in de zestiende eeuw, hoewel de wortels van de song kan worden terug te voeren op de Franse gezangen. De teksten van de carol focus op eerste kerstdag en de komende 12 dagen, die traditioneel wordt waargenomen als de laatste dag van het feest. Gepubliceerd in 1780, het nummer heeft een speciale religieuze eerbied onder zijn volgelingen.

Silent Night
Silent Night is ongetwijfeld de meest populaire kerstliederen van alle tijden en wordt gezongen tijdens de nachtmis. Het lied was oorspronkelijk een gedicht dat werd samengesteld door een Oostenrijkse herder genaamd Joseph Mohr in 1816. Het werd voor het eerst gezongen in 1818 toen het orgel brak en hij werd gedwongen om muziek te componeren voor de nachtmis. Sindsdien is deze soulvolle muzikale score komen te staan ​​van de meest favoriete carol van allemaal.

Joy to the World
Isaac Watts schreef dit vreugdevolle carol in 1719. Een pastor van beroep, werd Isaac Watts bekend voor het samenstellen van vele aangrijpende liederen. De carol ‘Joy to the World’ wordt gezegd dat de wederkomst van Christus te verheerlijken en is gebaseerd op Psalm 98, Bijbel. George Frederick Handel componeerde de melodie van dit lied.

Hark! The Herald Angels Sing
Dit lied werd oorspronkelijk geschreven door Charles Wesley en werd voor het eerst gepubliceerd in 1739 in Hymns en Sacred Poems. Charles altijd de voorkeur nuchter, langzame muziek compositie voor de meeste van zijn teksten. Het was enkele decennia later, toen William H. Cummings heeft Felix Mendelssohn’s muziek van Festgesang naar de tekst van dit nummer aan te passen. Na verloop van tijd is de muziek van dit nummer ondergaan verschillende variaties.

O Holy Night
Placide Cappeau eerste bestaat het lied in 1847 op muziek van Adolphe Adam. Het gedicht werd oorspronkelijk in het Frans geschreven voordat John S. Dwight vertaald in het Engels. In zowel de versie tekst van het gedicht, houdt gelijke strekking die spreekt over de geboorte van Christus en de verlossing van de mensheid.

Mary’s Boy Child
Het lied werd geschreven door Jester Hairston in het jaar 1956. Harry Belafonte later opgenomen het lied voor een film, die de hitlijsten in het Verenigd Koninkrijk bekroond in 1957.

Away in a Manager
Dit kerstlied werd voor het eerst in druk in het jaar 1885 in Philadelphia de Lutherse zondagsschool boek, daarna werd het populair in heel Amerika en Groot-Brittannië. De auteur van het lied blijft een mysterie, maar muziek is naar verluidt geschreven door William J. Kirkpatrick in 1895.

Rudolph the Red-nosed Reindeer
Het lied gaat over een denkbeeldig personage genaamd Rudolph, die wordt verondersteld om de negende rendier van Santa zijn. De carol werd voor het eerst gepubliceerd in 1939 en werd geschreven door Robert L. May. Dit carol is zeer geliefd bij kinderen, te meer omdat het draait om hun favoriete kerst karakter Rudolph.

Glorie aan God
Deze bijzondere carol is populair in kerken die Nederlandse invloeden hebben en is heel gebruikelijk in protestantse kerken, vooral in Nederland. De teksten van het lied draaien rond het lied van de engelen die zongen dit lied voor de geboorte van Christus aan te kondigen aan de herders.

{0}♪{/0} {1}We Wish You a Merry Christmas{/1}
Dit is een bekend kerstlied dat in West Country van Engeland populair in de zestiende eeuw. Het lied dankt zijn wortels naar de Engels traditie van het geven traktaties om carolers op de vooravond van Kerstmis. Het nummer ‘Wij wensen u een Vrolijk Kerstfeest’ is een goede manier om uw nachtmis te beëindigen.

Al deze kerstliederen misschien oude, maar maken een definitieve comeback op Kerstmis. Deze kerst is een tijd voor de hiervoor genoemde kerstliederen, misschien volgend jaar zouden we brengen een aantal andere werkelijk prachtig kerstliederen. Voor nu, de bovenstaande kerstliederen zal de show te stelen in 2012.

Kerst Lunch Recepten
Cotton Snow Flake
Kerstmis Cookie Recepten
Kerst 2012
Sneeuwvlok van Kerstmis Ornament Ambachten
Gepersonaliseerde Giften van Kerstmis
Christmas Angel Ornaments
Goedkope Kerst Crafts
Christmas Decor 2012
Kerst Quiz
Kerst Brood Recepten

Leave a Reply