Children’s Christmas Books

Toen Charles Dickens ‘A Christmas Carol’ voor het eerst werd gepubliceerd in het midden van de negentiende eeuw, werden zowel Amerika en Groot-Brittannië gaat door woelige tijden met de verstrekkende gevolgen van de industriële revolutie begint te tonen. Hoewel, het bruto-inkomen van de volken was gestegen, maar dat had, de bevolking van de armoede getroffen werknemers wonen in sloppenwijken. En dit boek toont de inkoop van zijn hoofdpersoon uit een egoïstische, gierige zakenman in een vriendelijk, vrijgevig, en medelevend mens die belichaamt de geest van Kerstmis werd meteen een succes en had een enorme impact op de samenleving zelf. Kerstmis werd nieuw leven ingeblazen in een vrolijk feest van familiebijeenkomsten met vrijgevigheid van geest als het centrale thema. Een groot aantal van de grote bedrijven begonnen hun eigen charitatieve organisaties en rijke mensen zich tot filantropie onder verwijzing naar het boek als hun invloed. Dat is de kracht van het geschreven woord, dat het beweegt mensen om actie te ondernemen. Er zijn een aantal van briljante boeken verwant aan ‘A Christmas Carol’ die u kunt geschenk kinderen deze kerst voor hen om de ware geest en de waarden van het festival ook te begrijpen en tijd doorbrengen in een constructieve inspanning. Ga door de lijst met kerst thema boeken voor kinderen hieronder en gave de jongeren iets te leren van deze kerst.

Kerst Boeken For Kids

A Christmas Carol – Charles Dickens
De oorspronkelijke kerstverhaal dat is een must read voor iedereen. Het lezen van meesterlijke verhaal Dickens ‘van Ebenezer Scrooge als een eenzame, gierige en onvriendelijk zakenman krijgen omgetoverd tot een welwillende familie man na wordt bezocht door de geest van zijn overleden zakenpartner en de geesten van Kerstmis verleden, Kerstmis heden en Kerstmis Maar om sleepboten Kom op het hart snaren. Het is een genot om zijn verlossing te zien aan het eind.

The Polar Express – Chris Van Allsburg
The Polar Express is een tijdloze kinderen afbeelding van verhalenboek, die nu is gemaakt in een animatiefilm ook. Het verhaal van een jongen die gelooft in de Kerstman en maakt een fantastische reis op de Noordpool op het magische Polar Express is een fascinerende lezen voor jong en oud. De prachtige dromerige kunstwerk door de auteur is een andere reden waarom dit boek een klassieker blijven.

Brieven van de kerstman – JRR Tolkien
Dit is een verzameling van brieven, die de beroemde schrijver gebruikt om te schrijven en voor zijn kinderen te illustreren elke Kerstmis tussen 1920 en 1943 en laten bezorgen om ze op verschillende manieren krijgen. Hij gebruikte om te schrijven in de naam van ‘Father Christmas’ en verhalen van zijn avonturen vertellen, samen met zijn helpers, de Noord-Polar Bear, en zijn welpen op de Noordpool. De levendige verbeelding en de ongelooflijke verhalen maken dit een een must voor kinderen.

Hoe de Grinch Stole Christmas! – Dr Seuss
Dr Seuss ‘verhaal van een kat-achtige wezen genaamd de Grinch, die probeert te dwarsbomen de kerstviering van de liefdevolle Whos in het vrolijke stadje Whoville is al 53 jaar, maar nog steeds blijft een klassieker. De subtiele kritiek op de commercialisering van Kerstmis is ook een belangrijke toegevoegde beroep op dit boek. De laatste verandering van het hart van de Grinch maakt dit verhaal zo vertederend als ‘A Christmas Carol’.

De Eerste Kerstmis – Jan Pienkowski
De Eerste Kerstmis is het verhaal van Jezus ‘geboorte zoals verteld door King James. Jan Pienkowski Het silhouet van illustraties brengen het verhaal tot leven en de kinderen zou graag kijken naar de foto’s keer op keer. Absoluut een van de beste geïllustreerde kerst boeken beschikbaar.

A Child’s Christmas In Wales – Dylan Thomas
Dylan Thomas brengt ons terug aan zijn jeugd doorgebracht in een schilderachtige Welsh stadje in deze kerst memoires. De schoonheid van dit boek is de lyrische, bijna muzikaal taalgebruik en de beelden die doet denken aan een jeugd we allemaal direct betrekking hebben op en krijgen nostalgisch over. Kinderen zouden houden van de levendige beschrijving van details, die lijkt vreemd, maar tegelijkertijd lijkt op hun eigen kerstfeest.

Spaanse Christmas Carols
Zelfgemaakte Kerst Crafts
Poinsettia van Kerstmis
Kerst Jurk Voor Meisjes
Cool Christmas Gifts
Kerst Cranberry Peer & Walnut Torte
Christmas Angel Crafts
Elf van Kerstmis Crafts
Creatieve Kerstmis Slingers
Als cadeau inpakken Race Game
Kerst Riddles

Leave a Reply